Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

La Roca del Vallès dóna la benvinguda a l’hivern amb la Festa Major de Sant Sadurní

Del 23 de novembre al 2 de desembre el municipi s’omplirà d’activitats per a tots els públics per a commemorar la Festa Major d’Hivern. I en el marc de la Festa Major de Sant Sadurní, el 2 de desembre també se celebrarà la quarta edició de la Fira i Festa de la Col.

Amb l’arribada del fred i en ple esclat de la tardor, la Roca del Vallès ja ho té tot a punt per celebrar una de les festivitats més icòniques i de referència del calendari festiu roquerol: la Festa Major de Sant Sadurní. Així, amb l’objectiu d’obrir la celebració a tota la població, l’Ajuntament i el teixit associatiu local han ideat un programa farcit de propostes lúdiques, culturals, esportives i gastronòmiques per gaudir del 23 de novembre al 2 de desembre de la Festa Major d’Hivern.

Enguany, no hi faltaran activitats plenament consolidades i que any rere any són un èxit de participació  com els correfocs, la música, el berenar de Sant Sadurní, xerrades i espectacles. Aquest 2018, a més, entre les propostes més destacades hi ha la 20a edició de la ‘Prehistòrica’, l’acte de lliurament de la 20a edició del Premi Romà Planas i Miró de memorials populars organitzat per l’Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès, o la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El programa complet de la Festa Major de Sant Sadurní el podeu consultar al següent enllaç.

La Roca del Vallès rememora el seu passat ramader i agrícola a la Fira i Festa de la Col

Amb la vocació de convertir-se en un nou actiu en la projecció de la vila que posi en valor l’incomparable patrimoni material i immaterial lligat al fet ramader i agrícola que llueix el municipi, l’Ajuntament també impulsarà aquest mes de novembre la quarta edició de la Fira i Festa de la Col.

Al llarg de diumenge 2 de desembre, la vila es transportarà a les essències de la seva història oferint múltiples activitats amb la col com a gran protagonista; entre elles, parades d’artesania, alimentació i productes propis de la pagesia i la terra, mostra d’arts i oficis amb la presència de diferents artesans que faran demostracions d’objectes relacionats amb la col, tallers i activitats per a tots els públics, cercaviles, un vermut popular amb el tradicional trinxat, una xocolatada i moltes més sorpreses.

El programa complet de la Fira i Festa de la Col el podeu consultar al següent enllaç.