Nova edició del curs de gestió de xarxes socials per a empreses que ofereix el Servei Local d'Ocupació

Última revisió 11-05-2020 16:47
11/05/2020

Per formalitzar les inscripcions les persones interessades s’hauran d’adreçar al SLO mitjançant el telèfon al 93 842 44 61 (ext. 3) o per correu electrònic: empresa@laroca.cat

Les empreses tenen una nova oportunitat per conèixer tot el que la comunicació per internet els pot oferir pels seus negocis, i més concretament les xarxes socials. El Servei Local d’Ocupació de la Roca del Vallès ofereix el 25, 27 i 29 de maig una altra edició del curs gratuït i en línia sobre gestió de les xarxes socials per a comerços i empreses en general. Les sessions seran en directe de 15 a 17 h, per tant serà necessari que les persones inscrites disposin d’ordinador, tauleta digital o mòbil amb càmera i micròfon, a més de connexió a internet.

Les places són limitades i les inscripcions són fins el 19 de maig, pel que es recomana que es facin l’abans possible. Per fer-ho cal trucar al Servei Local d’Ocupació al telèfon al 93 842 44 61 (ext. 3) o escriure un correu electrònic a empresa@laroca.cat.

L’Ajuntament anima al teixit empresarial i emprenedor del municipi a que s’hi apunti i millori les seva comunicació per internet, en un moment en que aquesta relació amb la clientela està esdevenint molt important.

Les empreses aprendran a gestionar la comunicació a través de les xarxes socials
Les empreses aprendran a gestionar la comunicació a través de les xarxes socials