La Roca programa una xerrada sobre envelliment saludable per la gent gran del municipi

Última revisió 31-01-2020 08:46
08/11/2019

Aquesta està oberta al públic i es farà el proper dimarts, 12 de novembre a les10 h al Centre de la Gent Gran de la Roca

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha programat una xerrada pensada per la gent gran del municipi sobre alimentació, dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable. Amb l’objectiu d’aconseguir una millor salut i un major benestar en la vida de les persones de major edat del poble, durant la xerrada s’explicaran quines són les bases de l’alimentació i els hàbits saludables.

Durant la xerrada, que tindrà lloc el dimarts, 12 de novembre a les 10 h al Centre de la Gent Gran de La Roca, es farà una dinàmica amb “el semàfor dels aliments” per parlar de les malalties associades a la gent gran i per tal de saber quins són els aliments que poden disminuir o augmentar el risc de patir-les. També es repassarà la importància de mantenir una vida activa i es mostraran alguns exercicis d’escalfament, força i estiraments.

Per últim, durant l’activitat es prepararà un berenar equilibrat, que tots els assistents podran degustar durant la xerrada per tal d’entendre i poder comentar les característiques dels aliments que en formen part.

Gent gran La Roca
Gent gran La Roca