Estat de la formació professional al Vallès Oriental

L’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental, en el marc de la Taula pel desenvolupament econòmic i l’ocupació del Vallès Oriental Avança, ha elaborat aquest estudi amb la finalitat de conèixer quina és la situació de la Formació Professional inicial al Vallès Oriental. El document proveeix una descripció i anàlisi de l’oferta formativa, el perfil de l’alumnat, la relació d’oferta i la demanda d’aquest tipus d’estudis i la inserció laboral que van presentar durant el curs 2015/2016.

L’Objectiu principal de l’estudi és conèixer la realitat comarcal dels estudis de formació professional inicial, així com conèixer el perfil de l’alumnat, la relació entre l’oferta i la demanda, la mobilitat de l’alumnat resident i la inserció laboral d’aquests ensenyaments professionals.

Aquest estudi s’ha realitzat en el marc del Grup de Treball de Formació de la Taula Vallès Oriental Avança, coordinat pels principals sindicats de la comarca UGT i CCOO, i amb la participació d’ajuntaments, l’equip tècnic de l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental i de les patronals UEI i PIMEC.

En el seu document Fundacional, la Taula del Vallès Oriental Avança defineix cinc línies estratègiques inicials. Una d’aquestes línies és la formació a la comarca amb la finalitat que s’estableixi el mapa formatiu vallesà, detecti mancances i trobi les solucions adients a la millora de la formació comarcal.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24-10-2019 16:36