Tot a punt per a la temporada d'estiu de les piscines municipals

Última revisió 17-06-2022 12:04
17/06/2022

La temporada començarà el 25 de juny i les entrades es podran comprar a través del web del CEM.

Les piscines del CEM i de Santa Agnès ja estan a punt per acollir els i les banyistes, en una temporada on les altes temperatures s’han avançat. La temporada comença el 25 de juny, i els equipaments romandran oberts fins l’1 de setembre. Cal destacar que enguany ja no estaran en vigor cap de les limitacions pandèmiques, que van ser intrínseques del servei els anys anteriors.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha afirmat: “Els equipaments estan llestos i són un dels serveis més importants per contribuir al lleure i fer passar la calor durant l’estiu”. Cal remarcar que les piscines del CEM han estat obrint cada cap de setmana del mes de juny atès les altes temperatures registrades, i ho estaran igualment el 17 i 18 de juny.

Quins són els horaris?

L’horari d’obertura serà:

 1. Piscina de la Roca:
  1. De dilluns a divendres: de 7 a 22 h
  2. Cap de setmana: de 9 a 20 h
 2. Piscina de Santa Agnès:
  1. De dilluns a dijous: d’11 a 20 h
  2. Divendres: d’11 a 21 h
  3. Cap de setmana: de 10 a 21 h

Quines són les tarifes?

 • Menors de 5 anys: de franc
 • Matí (fins les 15 h): 3,5€
 • Tarda (a partir de les 15:30 h): 3,5€
 • Tot el dia: 7€

On es poden treure les entrades?

A través del web del CEM (fins a 60 places), i presencialment a cada equipament (fins a exhaurir l’aforament). Es recomana fer la reserva prèvia per assegurar-se la plaça.

Cursets de natació

Com cada any es realitzaran cursets de natació intensius del 27 de juny al 22 juliol tant a Santa Agnès com a la Roca. Podeu consultar els preus, horaris i disponiblilitat a la recepció de les piscines del CEM.

Enllaços