La caminada tindrà lloc dissabte 29 de juliol i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç o la Papereria Paperots, l’Estanc la Roca o La Mémé Santa Agnès.

">

Torna l'emblemàtica "Nit de les Bruixes" a la Roca del Vallès

Última revisió 02-02-2024 20:07
14/07/2023

La caminada tindrà lloc dissabte 29 de juliol i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç o la Papereria Paperots, l’Estanc la Roca o La Mémé Santa Agnès.

L’entitat roquerola Elskekorrenmolt organitza el pròxim dissabte 29 de juliol la vintena edició de la “Nit de les Bruixes”, una caminada popular i nocturna que ofereix als seus participants un original, divertit i màgic recorregut per l’entorn del municipi. La cita començarà a les 21.30 h i el punt de sortida i d’arribada serà a l’escola Mogent.

Després del parèntesi pandèmic l’objectiu és recuperar la regularitat d’aquesta emblemàtica activitat, que comptarà amb el mateix recorregut d’anys anteriors: uns set quilòmetres per camins i corriols de l’entorn natural de la Roca del Vallès. La recollida de polseres es farà el mateix dia de la caminada a partir de les 19 h i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç o a la Papereria Paperots (rambla Mestre Torrents, 51), l’Estanc la Roca (rambla Mestre Torrents, 19) o La Mémé Santa Agnès (Avinguda de Gaudí, 50).

En aquest sentit, no es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa, en cas que la inscripció es faci presencialment serà imprescindible presentar el DNI, i les inscripcions són limitades a un total de 900 participants. S’admet l’acompanyament de mascotes. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l’associació organitzadora, enviar un correu electrònic a l’adreça elskekorrenmolt@yahoo.es o trucar al telèfon 611 657 889.

L’activitat comptarà amb un avituallament de síndria, representacions teatralitzades amb la temàtica del terror com a gran protagonista (apte per tots els públics), i sopar d’entrepà de botifarra i beguda.