Torna la Fira de la Cervesa Artesana Torrebirrata a Can Tàpies

Última revisió 14-10-2021 08:19
14/10/2021

El dissabte 16 d’octubre la Torreta recupera aquest esdeveniment on agafa el protagonisme La Miranda, la cervesa artesana local.

Un altre símbol de la progressiva recuperació de la normalitat és la recuperació de la Fira de la Cervesa Artesana Torrebirrata, que se celebrarà a Can Tàpies el proper dissabte 16 d’octubre. Després que les passades edicions s’haguessin d’anul·lar per les restriccions pandèmiques, ara la situació permet que es pugui celebrar, això sí, amb totes les mesures de seguretat necessàries. Així, caldrà que les persones s’inscriguin prèviament (661 443 157 / 617 286 291).

Així, a partir de les 12 h i sota inscripció prèvia es realitzarà un tast de cerveses a més de la cervesa La Miranda (la cervesa local de quilòmetre zero), de la qual se'n farà la presentació. Acabat el tast, el músic David Bitter ens acompanyarà a la Fira amb una Birra Musical. Durant la diada hi haurà espais habilitats per gaudir d'una bona cervesa, com també espais destinats a foodtrucks.

Al vespre, i per acabar la Fira, podrem gaudir del concert de Pacto entre Caballeros, considerat un dels millors grups de Tribut del país a Joaquín Sabina. És un altre dels ctes que es va haver d'anul·lar de la Festa Major de la Torreta. Cal fer reserva prèvia al concert mitjançant l'aplicació Evenbrite: https://www.eventbrite.es/e/entradas-pacto-entre-caballeros-tributo-a-sabina-188230341017