S'obre la licitació per les obres de la segona fase de l'Eix Cívic de la Torreta

Última revisió 20-09-2021 13:24
20/09/2021

Les empreses ja poden presentar les seves propostes per transformar aquest espai i dotar-lo de serveis inclusius i eficients energèticament.

L’Ajuntament avança amb la transformació de l’espai comprès entre els carrer Ramon y Cajal i Josep Torelló, denominat com a Eix Cívic de la Torreta. Aquí s’hi troba l’escola, el Centre Cultural i Can Tàpies, a més del parc i zones verdes. Després de l’aprovació del projecte per part del Ple, el consistori ha obert la licitació i ara les empreses poden presentar les seves propostes per construir-lo. Trobareu més informació al portal de Contractació Pública

El regidor d’Urbanisme, Xavier del Villar, ha explicat: “Amb la remodelació d'aquest espai, llargament esperada i reivindicada pel barri, l’Ajuntament de la Roca del Vallès té la ferma voluntat de dotar-lo d’un major atractiu i consolidar-lo com un dels nuclis cívics i lúdics més importants del barri de La Torreta”. A més ha afegit: “El projecte ha de respondre a les necessitats d’eficiència energètica i ha de ser accessible i inclusiu”.

El projecte planteja reforçar el concepte d’eix cívic creant una nova pèrgola lineal sobre l’eix cívic a la part de davant de l’escola. També es construirà:

  • Parc infantil amb zones separades per a infants de 3-8 anys i majors de 8 anys, a prop de l’escola.
  • Una zona esportiva
  • Gimnàs urbà per a gent gran
  • Zona d’aixopluc i ombra davant l’escola per a l’espera dels infants
  • Zones de descans repartides pel parc
  • Noves zones verdes i amb plantes aromàtiques

La durada de les obres s’estima en uns sis mesos laborables. Podeu consultar com serà el projecte en aquest enllaç

Remodelació de l'Eix Cívic
Remodelació de l'Eix Cívic