Ha entrat en funcionament el nou contracte amb l’objectiu de fer un pas endavant i tenir en millors condicions els espais públics.

">

Pas endavant amb el nou servei de neteja viària

Última revisió 18-02-2022 13:06
18/02/2022

Ha entrat en funcionament el nou contracte amb l’objectiu de fer un pas endavant i tenir en millors condicions els espais públics.

Nous recursos humans i tècnics ja estan treballant per millorar la neteja de la Roca del Vallès. Ha entrat en funcionament el nou contracte municipal, promogut pel Govern, amb l’objectiu de fer un pas endavant en aquest àmbit. Així, durant els propers 8 anys el municipi gaudirà de múltiples millores en el servei.

El regidor d’Obres i Manteniment, Albert Bassa, ha explicat: “Hem aconseguit posar tots els recursos possibles a millorar aquest aspecte del municipi, maquinaria eficient i sostenible, més personal, nous serveis de temporada, així com tots els actes festius del municipi. Estarem atents al compliment de totes les clàusules i que efectivament la neteja sigui substancialment millor que en els darrers anys”.

El contracte contempla que treballin al municipi un total de 6 operaris, més un cap de treballs i una persona encarregada. Això suposa un increment respecte a l’anterior contracte, atès que s’incorpora un operari més i que la persona encarregada augmentarà la seva dedicació fins al 50%. Pel que fa a la maquinària, s’incorporen al servei una escombradora de gran format, dos furgons elèctrics amb caixa oberta o tancada, un furgó amb un equip d’aigua a pressió, un camió de caixa oberta i una furgoneta elèctrica. En l’anterior contracte només es disposava de dos vehicles. També s’ha dotat al Personal amb elements per a la millora del treball com son Bufadors i carrets transportadors.

Els equips tècnics seran moderns i sostenibles, i permetran escometre la neteja viària de manera més eficient. A més, la polivalència de la flota suposarà que es podran fer diverses actuacions, des de l’escombrat dels carrers a la neteja del mobiliari urbà amb aigua a pressió. A més, els vehicles disposaran de GPS i un sistema de control de flotes.