Nova edició del programa Referents d'Ocupació Juvenil a la Roca del Vallès

Última revisió 09-11-2022 08:40
09/11/2022

Aquest servei per donar suport als i les joves en la trajectòria acadèmica i laboral compta amb una professional que farà atencions a l’INS la Roca cada quinze dies.

Els joves que necessitin assessorament i acompanyament en els estudis i també en el procés de transició del sistema educatiu al sistema laboral compten de nou amb el programa Referents d’Ocupació Juvenil. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb una professional que atén personalment als i les joves i els ajudaran a escollir estudis i trobar feina.

El servei està ubicat a l’INS la Roca, els dimarts de cada dues setmanes, i caldrà que els i les joves interessats demanin cita prèvia: 674618403 o orientaciojuvenil@vallesoriental.cat. L’objectiu és orientar, acompanyar i informar als i les joves de 16 a 29 anys que estiguin interessats en aquests àmbits.

Aquest servei està pensat per fer acompanyament individual, grupal, xerrades i altres activitats relacionades per facilitat l’apoderament juvenil. Els altres serveis municipals com ara el Servei Local d’Ocupació o els Serveis Socials també interlocutaran amb les Referents d’Ocupació per compartir informació i recursos.