D’aquesta manera l’equipament esportiu s’equipararà als de la Roca i la Torreta i serà molt més adequat per les persones usuàries.

">

L'Ajuntament vol millorar les instal·lacions del camp de futbol municipal de Santa Agnès amb la construcció d'un edifici de vestidors i lavabos

Última revisió 28-11-2022 13:10
28/11/2022

D’aquesta manera l’equipament esportiu s’equipararà als de la Roca i la Torreta i serà molt més adequat per les persones usuàries.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès vol enllestir abans del final del mandat el projecte executiu per construir un edifici de vestidors al camp de futbol municipal de Santa Agnès de Malanyanes. Durant l’any 2022 s’ha elaborat un avantprojecte per estudiar la viabilitat d’aquesta construcció, molt necessària per totes les persones usuàries de l’equipament, i que permetrà equiparar el camp als de la Roca i la Torreta.

El consistori ha contractat un equip especialitzat per redactar el projecte executiu, i durant el procés de disseny de com haurà de ser aquesta edificació es compta amb les entitats que en fan ús: el Club de Futbol Santa Agnès i la Penya Blaugrana de la Roca. També s’ha afegit a aquesta taula de treball l’Associació de veïns de Santa Agnès. Paral·lelament, també es treballarà el projecte amb tots els partits polítics que actualment constitueixen el plenari municipal per aconseguir el màxim consens polític en com ha de ser l’obra.

Volem oferir les millors instal·lacions possibles al veïnat que practica esport, i que els equips federats puguin competir amb les condicions òptimes”, ha explicat el regidor d’Esports, Daniel Valls.

La setmana passada es va celebrar a l’Ajuntament la primera reunió amb les entitats (CF Santa Agnès, Penya Blaugrana i AAVV), on també hi van assistir l’alcalde, el regidor d’esports, el director del CEM i l’arquitecta encarregada de l’elaboració del projecte. La reunió va ser molt profitosa i participativa i es van exposar diverses idees molt interessants.