L'Ajuntament ofereix suport educatiu i psicològic als infants confinats

Última revisió 02-03-2021 17:20
02/03/2021

Un equip d’educadors socials i psicòlegs fan atenció personalitzada a nens i nenes que s’han de quedar a casa a causa de la Covid-19.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès continua ampliant els serveis i el suport que ofereix a la ciutadania per fer front als efectes de la pandèmia. Un dels aspectes que més impacte té en la població és el confinament, el fet d’haver-se de tancar a casa per haver donat positiu per Covid-19 o haver estat un contacte estret d’un positiu. I, en especial, en els nens i nenes.

Així, el consistori ha posat en marxa un servei d’atenció personalitzada pels infants que s’han de confinar, que rebran reforç escolar i suport psicològic per part d’un equip de professionals de l’empresa especialitzada Recursos Educatius per la Infància en Risc. Les sessions seran telemàtiques, i tant el reforç escolar com el suport psicològic es dissenyarà adequant-se a les necessitats de cada infant. Les direccions dels centres educatius ja són coneixedors del projecte i faran les derivacions corresponents en cas de confinament de l’alumnat.

El regidor d’Educació, Albert Bassa, ha explicat que “Ens esforcem per oferir el màxim de suport i serveis al veïnat en un context molt difícil. Així, amb aquest projecte garantim la igualtat d’oportunitats a l’escola i que els infants estiguin ben atesos i puguin seguir correctament el curs”.