L'Ajuntament de la Roca del Vallès completa al 100% la plantilla de la Policia Local

Última revisió 14-04-2022 11:29
14/04/2022

Actualment el cos està format per 17 agents, dels quals 13 són funcionaris de carrera i els restants, interins.

Tal i com es va comprometre l’equip de govern a l’inici del mandat, finalment s’ha completat al 100% la plantilla de la Policia Local de la Roca del Vallès. Aquesta setmana s’ha incorporat el darrer agent, fet que suposa que el cos estigui format per 17 persones, 13 de les quals funcionaris de carrera i 4 interins. Així, es fa un pas endavant en aquest servei públic i es dota del personal necessari per atendre com cal les necessitats de la ciutadania.

Ara hi ha 5 agents que es troben cursant la formació pertinent a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i durant els mesos estivals s’incorporaran a ple rendiment en les tasques de protecció de la seguretat ciutadana del nostre municipi.

Una Policia Local de proximitat, professional, ben equipada i al servei de tota la ciutadania. En aquest model creiem, i des del Govern hem treballat per aconseguir-ho”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls.

En aquest sentit, el consistori ha invertit per millorar les condicions de feina dels agents, fet que repercutirà en un millor servei. Recentment s’ha presentat un nou vehicle policial, s’han comprat noves armilles antibales, s’ha pressupostat el sistema de càmeres de videovigilància i diversos agents compten amb pistoles taser.