L'Ajuntament col·labora amb la creació de l'Escola de Programació MogentTIC

Última revisió 29-04-2022 12:47
29/04/2022

Es tracta d’un projecte supramunicipal per fomentar el coneixement de competències digitals.

Els ajuntaments de Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús i la Roca del Vallès col·laboren per crear un projecte pioner d’ensenyament de competències digitals: es tracta del MogentTIC, una Escola de Programació on la ciutadania podrà formar-se i adquirir coneixements relacionats amb les noves tecnologies.

L'Escola de Programació és un dels tres projectes troncals del PROGRAMA TTT (Talent Treball i Tecnologia), amb suport de la Diputació de Barcelona, orientat a la millora de les competències digitals de les persones i la incorporació de talent tecnològic a les empreses del sector digital 3.0 (màrqueting, webs, venda en línia, etc.). Té l'objectiu de consolidar un programa d'accions i cursos intensius en eines tecnològiques relacionades amb la informació i la comunicació, com el màrqueting digital, el desenvolupament d'aplicacions web o la gestió de dades digitals, entre d'altres. Tot plegat amb una metodologia pedagògica basada en la pràctica.

La primera formació que s’organitza és un curs de creació de pàgines web i programació, un curs intensiu per aprendre a programar tant la part frontal i visible d’una pàgina web (front end), com la part del darrera (back end), 100% subvencionat. Són un total de 12 setmanes, entre sessions presencials i virtuals, que començarà al mes de setembre. Les inscripcions comencen el proper 15 de maig. La informació sobre el contingut del curs, calendari i sortides professionals la trobareu a https://mogentic.cat/curs-de-programacio