L'Ajuntament vol convidar a les persones majors de 65 anys a una obra de teatre, que es representarà a tres centres culturals de la ciutat el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre.

">

La Roca del Vallès celebra el Dia Internacional de les Persones Grans amb la comèdia teatral El Poli, Amor

Última revisió 02-02-2024 20:06
21/09/2023

L'Ajuntament vol convidar a les persones majors de 65 anys a una obra de teatre, que es representarà a tres centres culturals de la ciutat el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre.

El proper 1 d'octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, La Roca del Vallès es suma a la celebració d'aquesta efemèride amb una iniciativa única: convidar a les persones majors de 65 anys a una comèdia teatral, El Poli, Amor, que promet fer riure i entretenir. El Poli, Amor narra la història d'un matrimoni de mitjana edat en plena crisi matrimonial que decideix obrir la seva relació per fer front als anys que porten junts. El resultat és un encreuament d'infidelitats, excuses, enganys i escenes esbojarrades amb un final sorprenent.

La regidora de Gent Gran, Marta Pi, ha explicat: “Un dels compromisos polítics que hem assumit aquest mandat és tenir cura i atendre la gent gran oferint espais òptims per cobrir les necessitats de relació, punt de trobada i xarxa social. A més a més, volem introduir la celebració del dia internacional de la gent gran com un gest d’agraïment pel seu treball i esforç que ha permès construir el poble que som”.

Les representacions d'aquesta obra tindran lloc en diversos centres culturals de La Roca:

  • Dissabte 30 de setembre a les 11 h al Centre Cultural de la Torreta.
  • Dissabte 30 de setembre a les 17 h al Centre Cívic de Santa Agnès.
  • Diumenge 1 d'octubre a les 11 h al Centre Cultural de La Roca.

L'Ajuntament convida a les persones majors de 65 anys a assistir-hi de forma completament gratuïta. Les places són limitades, i per aconseguir-ne una, cal trucar al telèfon 93 842 44 61 en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. La data límit per a les inscripcions és el divendres 29 de setembre. Només hi podran anar les persones de més de 65 anys que hagin fet la inscripció.

Dia Internacional de les Persones Grans

El Dia Internacional de les Persones Grans posa l'accent en aquest sector tan important de la societat, posant sobre la taula els reptes sobre l’envelliment actiu, la millora dels serveis públics i altres reivindicacions necessàries pel benestar del conjunt del veïnat.