S’incorporen al cos quatre agents que acaben de superar la formació a l’Institut de Seguretat Pública, i es prepara la convocatòria de tres places més.

">

La Policia Local reforça la plantilla amb l'objectiu de millorar l'atenció a la ciutadania

Última revisió 16-09-2022 16:42
16/09/2022

S’incorporen al cos quatre agents que acaben de superar la formació a l’Institut de Seguretat Pública, i es prepara la convocatòria de tres places més.

La Policia Local de la Roca del Vallès compta amb 4 nous agents, que acaben de superar la formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Ara començarà un període de pràctiques d’un any, tot i que ja formen part de la plantilla de manera efectiva, i ja estan patrullant pels carrers i places. A més d’aquestes incorporacions, hi ha previsió de convocar tres places més, de les quals una de caporal i una de sotsinspector.

Així, aquestes incorporacions se sumen a les tres de l’any anterior i la plantilla de la Policia Local ha aconseguit completar-se al 100% amb la gran majoria de funcionaris de carrera, un dels objectius del mandat, fet que permet disposar dels màxims efectius i donar un millor servei a la ciutadania. “La Seguretat Ciutadana és un repte que hem afrontat amb valentia des del Govern, promovent iniciatives per millorar els recursos i eficiència del nostre cos”, explica el regidor Daniel Valls, responsable de les polítiques de seguretat. “Malgrat que no tot s’ha aconseguit portar endavant, ara mateix el cos de la Policia Local disposa de més efectius i mitjans renovats per oferir un servei de primera”, ha afegit.

Amb aquestes incorporacions el cos afrontarà el servei diari amb més policies i més patrulles. Així, s’ampliarà i millorarà l’oferta dels serveis actuals com pot ser la presència d’un policia a les dependències policials o la capacitat de disposar de dos patrulles per als serveis que precisen una presència major com pot ser la campanya de robatoris a domicilis.