La Policia Local i els Mossos d'Esquadra reforcen la vigilància a les entrades i sortides del municipi

Última revisió 10-02-2022 14:16
10/02/2022

En especial es posen controls per donar seguretat a Santa Agnès, Can Colet, Can Borrell i la Torreta.

Amb l’objectiu de reforçar la seguretat del municipi i minimitzar els robatoris, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra munten dispositius especials de control. Es pretén fer identificacions de persones sospitoses i de presumptes delinqüents que venen al municipi per intentar cometre delictes. Es vol donar seguretat, en especial, a Santa Agnès, Can Colet, Can Borrell i la Torreta ja que són les zones on s’ha detectat més incidència de fets.

Volem que aquestes actuacions planificades i conjuntes entre els dos cossos policials reforcin la seguretat del veïnat davant d’aquesta problemàtica”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Dani Valls, qui ha afegit: “Paral·lelament a aquests controls la Policia Local manté una planificació diària en el servei per tal de ser més presents en les zones i franges horàries que més pateixen aquesta problemàtica”.

Precisament en el control que va tenir lloc ahir els agents van poder identificar diversos sospitosos no residents al municipi, atès que el vehicle presentava diversos indicis d’estar relacionat amb la comissió de robatoris amb força. Es va escorcollar el vehicle i van ser traslladats a la comissaria del Cos de Mossos d’Esquadra de Granollers per donar compliment a les tasques d’identificació. Finalment, les persones i el vehicle varen quedar plenament identificades i registrades a la base de dades policials.