La Policia Local estrena nou vehicle i retolació

Última revisió 25-02-2022 13:39
25/02/2022

La nova imatge és similar a la del cos de Mossos d’Esquadra i s’adapta a la normativa europea per millorar-ne la visibilitat i seguretat

La Policia Local de la Roca del Vallès compta amb un nou vehicle que millorarà notablement la qualitat del servei que els agents ofereixen cada dia al veïnat. Es tracta d’un turisme Kia model Niro, híbrid i amb canvi de marxes automàtic, fet que fa molt més senzill el patrullatge per zones urbanes.

Pel que fa a la nova imatge corporativa, combina els colors propis del servei policial: blau, groc i blanc, i assegura una visibilitat màxima a 500 metres de distància en funció de la franja horària del dia. El capó és de color blau per millorar la identificació policial i amb la paraula Policia que augmenta de mida per tenir millor visibilitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, ha afirmat: “Amb aquest nou vehicle de rènting renovem el parc de la Policia Local i oferim una nova eina per facilitar la feina als agents”.

El vehicle incorpora un kit pel trasllat de persones detingudes. Aquest fet dota a la Policia Local d’una eina imprescindible en la seva feina diària ja que permet traslladar les persones amb seguretat fins a altres dependències: hospitalàries, judicials o policials. A més, incorpora un maleter dotat d’elements de treball com senyalització de controls de trànsit, ambó per al trasllat de xeringues usades, desfibril·lador, taula de treball...