Fins el 16 de juliol hi haurà actes de cultura popular, cinema a la fresca, concerts musicals, activitats infantils... Una festa per a tots els públics!

">

Ja tenim aquí la Festa Major d'estiu de la Torreta

Última revisió 02-02-2024 20:08
10/07/2023

Fins el 16 de juliol hi haurà actes de cultura popular, cinema a la fresca, concerts musicals, activitats infantils... Una festa per a tots els públics!

La Torreta està de festa! L’Ajuntament convida a tots els veïns i veïnes de la Roca del Vallès a participar de les activitats que hi ha previstes fins al 16 de juliol. Els actes s’inicien ja s’han iniciat, amb els torneigs de futbol que organitzen la Penya 12+UNA i CF La Torreta fins al dia 15. A més, fins el 12 de juliol tot el veïnat que ho desitgi podrà guarnir els patis i els balcons amb motius festius. Qui vulgui pot apuntar-s’hi enviant un correu electrònic a casaltorreta@hotmail.com o bé trucant al mòbil 649 521 476.

El gran gruix d’actes serà el cap de setmana. El dijous hi haurà el sopar “de traje” i en acabar el bingo musical, a Can Tàpies. Divendres hi haurà els actes tradicionals amb la repicada de campanes i el pregó a càrrec de l’associació Torrebirrata (22 h), a Can Tàpies. Després, a la plaça Valldoriolf, hi haurà xaranga amb el grup La Sinforosa i el concert amb Desmadraos Rumba. A Can Tàpies, hi haurà la Nit Jove amb el DJ Traburu (0.30 h).

El dissabte s’iniciarà amb paradetes solidàries i jocs tradicionals de fusta (11 h) a Can Tàpies. Al migdia s’hi iniciaran les activitats cerveseres, amb el tast de cerveses i després el vermut La Birra Musical. També hi haurà l’emblemàtic Concurs de Truites.

A la tarda, hi haurà la Cargolada, amb la cercavila i el repte dels cargols que organitza l’entitat Amics del Pessebre Vivent de la Torreta (18.30 h) a la Devesa de la Font del Cargol. A partir del vespre hi haurà espectacles musicals a Can Tàpies i a la plaça Valldoriolf. Tindrem havaneres amb el grup Ultramar, el ball de festa major amb l’Orquestra Nova Excel i en acabar Mashup Party.

El diumenge encetarem la jornada amb l’espectacle d’animació infantil Festiball a Can Tàpies (11.30 h), i a l’Església hi haurà la tradicional missa al migdia. En acabar hi haurà sardanes a la Devesa. A l’hora de dinar tindrem l’arrossada popular a Can Tàpies (venda de tiquets: dies 11, 12, 13 de juliol al Casal d’avis de 18 a 20h. Dimecres 12 de juliol de 9 a 14 h a l’OAC de Can Tàpies).

A la tarda el Casal de Santa Maria del Jaire organitza una gimcana (17 h), i a la plaça Valldoriolf hi haurà exhibició de balls a càrrec del Club de Twirling la Torreta (19.30 h). Per acabar, Can Tàpies acollirà a partir de les 20.30 h les entregues de premis del concurs de decoració de balcons i patis i també dels premis literaris La Miranda. A més, també es farà un homenatge a un veí/veïna per la seva contribució al barri. En acabar, hi haurà teatre d’humor amb la companyia Improshow (22 h) i la festa s’acabarà amb el castell de focs.

Consulteu tota la programació i no us perdeu res!