Gaudiu de les millors receptes amb col elaborades pel veïnat de la Roca del Vallès

Última revisió 16-11-2021 10:52
16/11/2021

Durant la Fira de la Col trobareu el receptari que recopila els plats que els roquerols i roqueroles durant la passada edició.

L’Ajuntament renova la crida perquè feu arribar les vostres receptes i ampliar aquest receptari amb una segona edició.

Croquetes de col, picantons amb amanida de col americana, saquets de fulla de col farcits de carn... Aquestes són algunes de les receptes que els veïns i veïns van enviar per elaborar el primer receptari de la col de la Roca del Vallès, durant la passada edició -virtual- de la Fira de la Col. Enguany, com que l’esdeveniment es torna a celebrar al carrer, l’Ajuntament l’ha editat i es podrà trobar a la parada institucional de la fira.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat: “L’impacte de la Covid-19 va implicar que ens reinventéssim i això es va veure reflectit amb aquest receptari ple de noves propostes culinàries sobre la col. Ara volem fer-lo créixer i que tot el municipi, restauradors inclosos, adoptin la col com a ingredient estrella durant aquesta època”.

En efecte, l’Ajuntament fa un crida al sector de la restauració per donar visibilitat a aquest producte agrari de qualitat, i anima a que durant aquestes setmanes s’ofereixin als menús plats elaborats amb col. De la mateixa manera, el consistori renova la crida al veïnat per fer arribar propostes de plats elaborats amb aquest producte, per editar una segona edició del receptari. Si voleu fer arribar les vostres propostes, envieu un correu electrònic a turisme@laroca.cat amb la recepta i una fotografia de la creació.