Es tallarà al trànsit el carrer Josep Torelló durant les hores d'entrada i sortida de l'escola

Última revisió 03-05-2021 16:26
03/05/2021

A partir del 10 de maig no es podrà circular per aquesta via durant els dies lectius, en diverses franges horàries de matí, migdia i tarda.

Per millorar la seguretat viària a l’accés de l’Escola la Torreta, l’Ajuntament ha decidir restringir el trànsit de vehicles durant unes hores al carrer Josep Torelló, entre els carrers de Santa Maria del Jaire i Aragó. La decisió s’ha pres conjuntament amb el centre educatiu, ja que totes les parts són conscients de problemàtiques recurrents durant les hores d’entrada i sortida del col·legi.

Així, entre:

  • les 8.45 i les 9.15 h,
  • les 12:15 i les 12:45 h,
  • les 14:45 i les 15:15 h,
  • i les 16.15 i les 17.15 h

Els dies lectius no es podrà circular per aquest tram de carrer, i se senyalitzarà corresponentment. El tall serà efectiu a partir del dia 10, i els agents cívics i la Policia Local faran un dispositiu informatiu especial durant els primers dies de la mesura.

El regidor de Mobilitat, Daniel Valls, ha explicat que “volem que els accessos al centre educatiu siguin el més segurs i còmodes possibles per a les famílies, i creiem que amb aquesta decisió aconseguirem minimitzar els conflictes que es produeixen a dia d’avui”.

Aquest tram de carrer té una forta pendent, fet que dificulta la maniobra de parada i arrencada dels vehicles que s’aturen per deixar els infants al centre. Això havia provocat alguns accidents lleus i, sobretot, problemes de mobilitat per a les persones que volien passar en vehicle per aquesta via. D’aquesta manera, durant aquestes franges horàries els vehicles s’hauran de desviar i s’aturaran en trams de carrer més plans.

Els talls es produiran a partir del 10 de maig
Els talls es produiran a partir del 10 de maig