L’Ajuntament vol aprofitar els treballs que porta a terme la Diputació per arranjar el clavegueram de la zona.

">

En marxa les obres per millorar l'accés a la urbanització de la Pineda

Última revisió 04-02-2022 16:44
04/02/2022

L’Ajuntament vol aprofitar els treballs que porta a terme la Diputació per arranjar el clavegueram de la zona.

Els treballs per millorar l’accés a la urbanització la Pineda, a la carretera BV-5001, ja estan en marxa. La Diputació de Barcelona pretén refer la corba que fa la via, per fer-la menys pronunciada i així millorar-ne la seguretat. A més, es milloraran els carrils de sortida de la urbanització, i l’entrada a la mateixa es farà només sentit la Roca del Vallès. Podeu consultar tota la informació aquí

El consistori també vol aprofitar que s’intervé en aquesta zona per arranjar el sistema de clavegueram de la zona baixa de la Pineda. Així, es va celebrar una reunió entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb l’objectiu d’impulsar un projecte d’intervenció. Es van reunir el regidor d’Urbanisme, Xavier del Villar, personal tècnic de l’Ajuntament i personal tècnic de Drenatges Urbans del Besòs (representant al Consorci Besòs-Tordera).

Segons del Villar: “Creiem que és una oportunitat d’or poder aprofitar la realització d’aquestes obres per solucionar un problema que els veïns i veïnes de la Pineda pateixen de fa massa anys, i així ho hem traslladat en diverses ocasions a la Diputació, ja sigui presencialment, per telèfon, correu... Fa mesos enrere la resposta era negativa, però sembla que estem trobant el camí per poder trobar la solució”. El regidor ha afegit: “Estic convençut que les converses que hem mantingut ens les darreres setmanes i durant la reunió d’aquest passat dijous, serviran perquè totes les parts implicades treballem conjuntament i trobem una solució tècnica i viable al problema.”

Pel que fa a la intervenció principal, s’ha previst un termini d’execució dels treballs de 18 setmanes (4 mesos). Es preveu un tall en l’accés a la urbanització a partir del 21 de febrer, fins a finals de maig, tot i que s’intentarà reduir el temps de tall en la mesura que sigui possible. En aquest interval de temps, l’accés a la urbanització s’haurà de fer per l’entrada de la urbanització veïna el Bosc de Ruscalleda.