Han estat un any treballant pel municipi en diversos àmbits, gràcies a aquesta iniciativa que dona oportunitats laborals a persones sense feina.

">

Els Plans d'Ocupació municipal del 2022 finalitzen el contracte amb el consistori

Última revisió 23-02-2023 13:49
23/02/2023

Han estat un any treballant pel municipi en diversos àmbits, gràcies a aquesta iniciativa que dona oportunitats laborals a persones sense feina.

Avui s’ha celebrat l’acte de comiat de les 15 persones que han estat treballant en diferents llocs a l’Ajuntament de la Roca del Vallès, dins el Programa de Plans d’Ocupació municipals 2022. El contracte laboral ha estat d’un any de durada, que va començar l'1 de març de 2022 i finalitza el proper 28 de febrer de 2023.

Els diferents llocs de treball que han ocupat han estat d’operaris de la brigada municipal, agents cíviques, catalogador de béns immobles, catalogadora de béns a la via pública, integradora social, administratius i auxiliars administratius de l’Ajuntament de la Roca del Vallès.

El regidor d’Inserció Laboral, Dani Valls, ha explicat: “Agraïm molt la seva implicació i l’excel·lent sentit de la responsabilitat i professionalitat. Aquest temps de treball a l’Ajuntament ha propiciat que algunes d’aquestes persones ja han aconseguit alguna feina, altres s’incorporaran en breu en alguna empresa i confiem que la resta ho facin també”.

L’Ajuntament està treballant en una nova edició de Plans d’Ocupació, una iniciativa que facilita un contracte de treball temporal a persones sense feina. Quan s’obri la convocatòria el consistori n’informarà degudament.