El primer Enotast a la Torreta marida gastronomia local amb vins de la DO Alella

Última revisió 04-11-2021 11:06
04/11/2021

L’experiència es repetirà durant la Fira de la Col, una nova oportunitat de gaudir de la restauració de la Roca del Vallès i de la producció vitivinícola de la zona.

El restaurant el Pla de la Torreta va acollir el primer Enotast que es farà a la Roca del Vallès aquest any, on les persones participants van poder gaudir de la millor gastronomia acompanyada de vins de la DO Alella. Aquesta activitat s’emmarca en La Ruta del Vi DO Alella, un seguit de propostes de promoció d’aquest producte local de gran qualitat.

La sommelier Eli Vidal, va ser l’encarregada d’aportar coneixements sobre els vins i la importància del maridatge amb els productes locals. El restaurant va proposar diversos tasts: amanida catalana i bledes amb magret d’ànec i fuet fumat a casa; i un segon tast de puré de moniato blanc i formatge de cabra de Can Bordoi amb ou poché i cruixent de col Kale. Els dos plats van estar acompanyats de dos vins del DO Alella: vi de Santa Maria de Raventós i 3 de Testuan, ambdós de la DO Alella.

L’activitat va durar una hora i va constar d’una introducció molt bàsica dels vins del DO Alella i els cellers que tenim al nostra voltant i el nostre municipi. Per part del Pla també es va fer una explicació de l’elaboració dels plats que es tastarien. Les persones participants van sortir molt satisfets de l’experiència i amb ganes de repetir. De fet aquest fou el primer dels enotastots que passaran pel municipi, ja que se’n farà un altre durant la Fira del Col, a finals de novembre.