El 9 de maig es podrà renovar o expedir el DNI a la Roca del Vallès

Última revisió 22-04-2022 12:13
22/04/2022

Podeu fer la vostra petició trucant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Les persones que necessitin renovar el DNI o obtenir-lo per primera vegada ho podran fer al Centre Cultural de la Roca el proper dilluns 9 de maig. És imprescindible sol·licitar una cita a l’Ajuntament, al telèfon: 938 422 016 (ext. 1). La recollida serà el dimecres 11 de maig.

 

Documentació a aportar per fer el tràmit

Per renovar el DNI: carnet antic, una foto i 12 euros en efectiu (no cal que paguin les famílies nombroses amb carnet en vigor, que hauran d'aportar original i fotocòpia).

En cas de canvi de domicili: carnet antic, volant del padró emès en els últims tres mesos i una foto.

En cas de primera expedició: una foto, volant del padró emès en els últims tres mesos, partida literal de naixement que indiqui que és per fer el DNI i 12 euros en efectiu (amb l'excepció de les famílies nombroses).

En cas de pèrdua o robatori: s’ha de pagar 12 euros i es fa una còpia del DNI anterior mantenint el termini de validesa.

En aquest cas, l’Ajuntament aconsella que en cas d’urgència la persona afectada es dirigeixi directament a la comissaria més propera (Granollers – Mataró), ja que aquest servei no es pot fer càrrec de possibles imprevistos tècnics que puguin fer endarrerir uns dies la data de lliurament dels documents.