Ajuntament, empreses i entitats sumen esforços per consolidar els atractius turístics de la Roca del Vallès

Última revisió 11-11-2021 13:29
11/11/2021

El consistori va presentar al teixit productiu i associatiu els projectes que es troben en marxa per impulsar el municipi després de l’impacte de la pandèmia.

La Sala de Plens va acollir la darrera reunió de la Taula de Turisme, l’òrgan deliberatiu format pels diversos agents que treballen per la promoció turística, juntament amb l’Ajuntament de la Roca del Vallès. A la trobada hi van assistir representants dels sectors de la restauració, la pagesia, el comerç local, la Roca Village, el consorci de DO Alella, allotjaments turístics i entitats del municipi.

La Taula de Turisme va ser molt profitosa ja que va reunir els objectius marcats, com l’intercanvi d’experiències i coneixements dels diferents sectors, i la implicació de diferents agents per promoure el turisme del municipi i crear sinergies entre ells per treballar noves propostes”, ha explicat la regidora de Turisme, Raquel Vilardebó.

El consistori va presentar els projectes que es troben en marxa, entre els quals un nou vídeo de promoció turística que s’ha treballat amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, per difondre les virtuts del municipi; la renovació del web de la Roca Turisme, actualitzant els continguts i millorant la seva accessibilitat i atractiu; el nou tríptic de promoció dels establiments de restauració que s’està treballant i es repartirà properament; i la nova edició de la Fira de la Col i les propostes d’Enotastos que proposa la DO Alella.

La trobada va servir, també, perquè els agents turístics fessin una estona d’intercanvi d’experiències i networking, fet que enforteix el seu vincle i promou accions conjuntes en un futur. En aquest sentit, també es van proposar línies estratègiques i propostes a treballar i desenvolupar durant el proper any.