Fins al 14 d’abril podeu enviar les vostres creacions i optar als premis d’enguany. El veredicte es donarà a conèixer al 21 d’abril.

">

20 anys de la Biblioteca i 20a edició del Concurs de Punts de Llibre!

Última revisió 06-04-2023 09:39
06/04/2023

Fins al 14 d’abril podeu enviar les vostres creacions i optar als premis d’enguany. El veredicte es donarà a conèixer al 21 d’abril.

Arriba una de les activitats emblemàtiques que organitza la Biblioteca cada any, el Concurs de Punts de Llibre. L’activitat desperta la creativitat del veïnat de totes les edats, i suposa una activitat de dinamització cultural molt seguida i valorada per tots i totes. Tot seguit us fem un resum de les bases de la convocatòria:

Qui hi pot participar?

Tothom. Hi ha diverses categories: fins a 8 anys, de 9 a 16 anys i majors de 17 anys.

Com es pot participar?

Enviant un o dos punts de llibre per correu o entregant-los en persona a la Biblioteca fins al 14 d’abril. També es poden fer arribar en format virtual per correu electrònic a b.roca@laroca.cat

Com ha de ser el punt de llibre?

El format que s’ha de presentar és de 5 x 21 centímetres, il·lustrat sobre una sola cara i amb temàtica lliure. El suport ha de ser cartolina.

Quins premis hi ha?

Els guanyadors/es de cada categoria rebran diversos productes de llibreria, i els seus punts de llibre s’editaran com a propis de la Biblioteca d’enguany. El veredicte es coneixerà el 21 d’abril.

Com sempre, tots els punts de llibre participants s’exposaran perquè tot el veïnat els pugui veure. L’exposició serà del 24 d’abril al 13 de maig a la Biblioteca. Totes les persones participants també rebran un obsequi.

Podeu consultar les bases de la convocatòria per a més informació.

 

 

Documents adjunts