L’Ajuntament ha decidit cancel·lar els esdeveniments, previstos per principis de maig, per garantir la salut pública i promoure que no hi hagi més contagis

">

Se suspenen la Festa de la Creu i l'Aplec de Santa Agnès

Última revisió 08-04-2020 10:39
08/04/2020

L’Ajuntament ha decidit cancel·lar els esdeveniments, previstos per principis de maig, per garantir la salut pública i promoure que no hi hagi més contagis

Aquest any no hi haurà Festa de la Creu ni l’Aplec de Santa Agnès. Les mesures preventives establertes per les autoritats governamentals i sanitàries per evitar la propagació de la pandèmia fan que no es pugui garantir la celebració d’actes massius a l’aire lliure a curt termini, i aquests actes estava previst realitzar-los les dues primeres setmanes de maig. Així, l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha decidit cancel·lar-los.

Davant la incertesa de la data en que acabarà l’estat d’alarma, i que tampoc es pot garantir que quan s’aixequi el confinament no hi hagi altres restriccions referents a la mobilitat i la lliure circulació de persones, el consistori ha pres la decisió de suspendre-ho malgrat saber que es tracta d’uns esdeveniments molt esperats pel veïnat. Tot i això, s’estudiarà dinamitzar activitats a través d’internet per tal de mantenir activa la vida associativa i cultural de municipi.

L’únic acte que sí que es celebrarà però en unes altres dates serà l’entrega del premi de la Miranda infantil, que es trasllada a la Festa Major d’estiu (17,18 i 19 de juliol) en cas que es pugui celebrar amb tota normalitat. La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez, ha explicat que “lamentem haver de cancel·lar les festes, uns actes icònics del municipi, però el primer és la salut de les persones. Des de la regidoria estem realitzant activitats online per mantenir les persones implicades culturalment i, quan es pugui, sortirem a gaudir de l’aire lliure i el nostre patrimoni amb molta més força i intensitat que mai”.