Fins que no s’aixequin les restriccions de públic als espectacles culturals, les obres i concerts del cicle roquerol es veuran pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

">

Les properes actuacions del cicle la Minúscula es retransmetran per internet

Última revisió 18-11-2020 12:38
06/11/2020

Fins que no s’aixequin les restriccions de públic als espectacles culturals, les obres i concerts del cicle roquerol es veuran pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

Els propers concerts del cicle cultural la Minúscula es faran per internet. D’aquesta manera es dona continuïtat a aquest projecte malgrat les restriccions provocades per la pandèmia. El cicle es va iniciar al mes de setembre i, fins al mes de desembre, s’organitzen setmanalment propostes culturals de franc a cada nucli del municipi.

El canal de Youtube de l’Ajuntament serà la plataforma des d’on s’oferirà al veïnat la possibilitat de veure les actuacions que estaven previstes: el concert d’Acaracan, el de David Espunya i Ginestà. Els concerts es graven al Centre Cultural de la Roca amb totes les mesures de seguretat.

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez Estapé, ha explicat que “tot i ser un any molt difícil per culpa de la pandèmia, ens esforcem per mantenir viva la cultura i poder oferir al veïnat propostes. El cicle s’estava desenvolupant amb total seguretat i esperem poder continuar oferint-lo si s’aixequen les mesures restrictives”.

En aquest sentit s’està a l’expectativa si a mitjans o finals del mes de novembre podrà haver públic a les següents actuacions previstes. En cas contrari, es mirarà de seguir fent gravacions i penjar-les al Youtube. Podeu consultar la programació del cicle la Minúscula aquí

 

Vídeos

Cicle la Minúscula: concert DAVID ESPUNYA

Concert de Jazz: ALBA CARETA & JOFRE FITÉ QUARTET

VOTV - El Cicle la Minúscula de la Roca segueix actiu a YouTube