Aquesta mesura, que es pren coincidint amb el període de vacances d'estiu, té com a objectiu garantir en tot moment les mesures de seguretat i higiene en l’atenció als veïns i veïnes.

">

L'atenció presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, només amb cita prèvia durant la setmana del 17 al 21 d'agost

Última revisió 14-08-2020 10:23
14/08/2020

Aquesta mesura, que es pren coincidint amb el període de vacances d'estiu, té com a objectiu garantir en tot moment les mesures de seguretat i higiene en l’atenció als veïns i veïnes.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de la Roca del Vallès va tornar a oferir atenció presencial a finals de mes de juny, coincidint amb l'etapa de la represa. Des d'aleshores, era imprescindible demanar cita prèvia a través del telèfon 93 842 20 16, ja que les persones que ho sol·licitaven tenien preferència per ser ateses per davant de les persones que s’hi presentaven espontàniament. Ara, però, l'Ajuntament comunica que durant la setmana del 17 al 21 d'agost l'OAC només atendrà, exclusivament, amb cita prèvia. D'aquesta manera, l'atenció personalitzada presencial s'adapta a les vacances d'estiu.

Sempre garantint en tot moment les mesures higièniques i de distanciament corresponents, L’OAC atén presencialment de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h, a l’edifici de Can Sol (carrer de Catalunya, 18). És indispensable demanar cita prèvia a través del telèfon 93 842 20 16. L’Ajuntament lamenta els inconvenients que aquest fet excepcional pugui causar a la ciutadania.

Suport per realitzar tràmits

Igualment, es recorda que ciutadania i empreses que poden fer els seus tràmits de manera telemàtica, mitjançant certificat digital. Qui no disposi d’aquest certificat el pot adquirir donant-se d’alta a l'idCat mòbil. Si necessiteu suport a l’hora de realitzar tràmits online amb les administracions, podeu posar-vos en contacte amb el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya.