Amb coordinació amb la Generalitat, el consistori treballa perquè els centres educatius disposin dels recursos necessaris per oferir als infants i joves i tots puguin acabar el curs

">

L'Ajuntament ofereix suport a tota la comunitat educativa per garantir els drets de l'alumnat

Última revisió 17-04-2020 19:33
17/04/2020

Amb coordinació amb la Generalitat, el consistori treballa perquè els centres educatius disposin dels recursos necessaris per oferir als infants i joves i tots puguin acabar el curs

L’Ajuntament de la Roca del Vallès s’ha posat a disposició de la comunitat educativa per treballar conjuntament per fer arribar els materials escolars necessaris a totes les famílies del municipi, en especial les que poden quedar excloses per no tenir internet a casa, atès que el curs escolar es pot reprendre per mitjans telemàtics.

Amb l’objectiu d’evitar les desigualtats entre infants en l’àmbit educatiu, l’Ajuntament està a disposició dels centres educatius per realitzar les accions necessàries per fer arribar els deures a tot l’alumnat. Una de les accions que promou la Generalitat és el repartiment de dispositius de connexió a internet, fet pel qual el consistori prega als centres educatius que facin les sol·licituds corresponents per obtenir aquests materials, ja que són les escoles i instituts qui hi ho ha de demanar al departament d’Educació. Després l’Ajuntament s’encarregarà de coordinar i fer seguiment per tal que tots aquests dispositius arribin a les llars.

En aquest sentit, i davant de certes informacions aparegudes a les xarxes socials, l’Ajuntament vol aclarir que l’autoritat competent per atorgar dispositius de connexió a internet és la Generalitat, i que si no n’han arribat més al municipi és perquè els propis centres educatius no els han sol·licitat. El consistori es compromet a buscar una solució a aquest fet i es compromet a garantir els drets de tots els i les alumnes del municipi. Referent a això aquí trobareu un comunicat emès per l’equip de govern.