L’alumnat amb necessitats socioeconòmiques pot optar a ajudes pel material i llibres escolars, transport escolar, menjador, activitats extraescolars i casals d’estiu.

">

L'Ajuntament dona suport als infants i les seves famílies amb la nova convocatòria de beques escolars

Última revisió 15-06-2020 16:38
15/06/2020

L’alumnat amb necessitats socioeconòmiques pot optar a ajudes pel material i llibres escolars, transport escolar, menjador, activitats extraescolars i casals d’estiu.

Un any més l’Ajuntament de la Roca del Vallès destina part del seu pressupost al suport als estudiants de centres públics amb necessitats socioeconòmiques, en un context on la crisi sanitària fa que el suport institucional a les famílies més vulnerables sigui del tot imprescindible. Així, el consistori ha aprovat una nova convocatòria de beques escolars en concepte de material i llibres escolars, transport escolar, menjador, activitats extraescolars i casals d’estiu escolars per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària, empadronats al municipi i matriculats en centres educatius sostinguts amb fons públics.

La regidora d’Afers Socials i Famílies, Roser Moreno, ha explicat que "com cada curs volem vetllar perquè tots els infants del municipi tinguin les mateixes oportunitats en la seva educació. Així, la convocatòria d’ajudes vol contribuir a garantir aquest dret universal i la igualtat de totes les persones".

Qui pot sol·licitar els ajuts?

Poden sol·licitar els ajuts les mares, els pares, els/les tutors/es legals o les persones encarregades temporal o definitivament de la guarda dels beneficiaris/es.

Quin és el termini?

L’obertura del termini per a la presentació de sol·licituds de les esmentades beques pel curs 2020-21 és del 16 de juny al 3 de juliol de 2020.

Com es poden sol·licitar?

S’ha de presentar a través del formulari específic per via telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament i/o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El formulari es pot trobar aquí 
Si es vol fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania s'ha d'agafar cita prèvia a l'Ajuntament trucant al 93 842 20 16 extensió 3. 

 

Per a més informació, podeu consultar la resolució d’alcaldia amb la convocatòria de les beques.

Vídeos

VOTV - Obert el termini per sol·licitar beques escolars a la Roca (17 juny 2020)