La Policia Local intervé en un bar musical que se saltava les mesures anti covid-19

Última revisió 18-11-2020 13:01
28/09/2020

Els agents estan duent a terme una campanya informativa per explicar als bars i restaurants la nova limitació de 6 persones per taula.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès agraeix al cos d’agents de la Policia Local la seva determinació a l’hora de vetllar per la seguretat i la salut pública. En concret aquest cap de setmana ha dut a terme una actuació en aquest sentit, que ha conclòs amb la clausura d’un establiment.

La Policia Local es va presentar a un bar musical del municipi per fer-hi una inspecció, atès que es tenia constància que el negoci hauria d’estar tancat per les restriccions de la covid-19, però s’havia observat que hi entraven clients. Els agents van constar que, sota l’aparença que l’espai estava tancat, en el seu interior s’hi continuava oferint serveis, i la Policia va clausurar l'establiment. El negoci haurà de restar tancat mentre es mantinguin en vigor les restriccions sanitàries i es tramitarà el resultat de la inspecció a la Generalitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, ha explicat que “portem molts mesos de dificultats per culpa de la pandèmia, i no ens cansem de demanar a la població que sigui responsable i compleixi les normes. Cal que els negocis també s’hi sumin, per sort la immensa majoria d’establiments de la Roca del Vallès són responsables i mantenen les mesures preventives”.

Campanya informativa sobre les noves restriccions

La Policia Local també ha realitzat visites als bars i restaurants del municipi per recordar que, des del passat cap de setmana, es redueixen els grups socials a 6 persones. Aquesta mesura l’ha decretada la Generalitat per intentar frenar el risc de contagi, i els establiments de restauració hauran de garantir que a les taules no hi hagi més de 6 persones i que es mantinguin les distàncies de seguretat necessàries.

Vídeos

VOTV - Clausurat un bar musical de la Roca per incomplir la normativa COVID