Si voleu que els agents s’apropin al domicili per felicitar un nen o nena que faci anys, envieu un email a infancia@laroca.cat

">

La Policia Local felicita l'aniversari dels infants de la Roca del Vallès

Última revisió 03-04-2020 10:55
30/03/2020

Si voleu que els agents s’apropin al domicili per felicitar un nen o nena que faci anys, envieu un email a infancia@laroca.cat

El decret de confinament està truncant moltes celebracions i reunions socials planificades, i un dels col·lectius que més troba a faltar aquest escalf són els infants, en especial els que fan anys durant aquests dies i no ho poden celebrar amb família i amistats. Per tal de fer més joiosa aquesta situació, la Policia Local de la Roca del Vallès s’ofereix a acostar-se als domicilis dels nens i nenes i joves que facin anys per tal de fer-los arribar una felicitació i fer una mica més especial el seu dia.

Si s’està acostant l’aniversari del vostre fill o filla i voleu que el vinguin a felicitar, heu d’escriure un correu electrònic a l’adreça infancia@laroca.cat, indicant el nom del nen/nena i un dels pares, el nom de qui fa anys, l’adreça i un telèfon de contacte. La petició s’ha de fer com a mínim dos dies abans de l’aniversari perquè els agents es puguin organitzar la jornada. La iniciativa està oberta als menors de 12 anys.

La regidora de Joventut, Ainoa Herrera, ha explicat que “estem vivint una situació excepcional però des de l’Ajuntament farem el possible perquè els veïns i veïnes el passin amb les millors condicions possibles. Així, amb aquesta iniciativa intentarem que els infants i joves visquin de manera especial un dels dies que, de no ser pel confinament, ja ho seria”.