L’Ajuntament, d’acord amb l’empresa, ha aconseguit que s’ofereixi de nou aquesta connexió, que facilitarà que els i les joves puguin tornar a casa en transport públic.

">

La línia L52 recupera el servei de tornada de l'institut a la Torreta i Santa Agnès

Última revisió 18-11-2020 13:09
18/09/2020

L’Ajuntament, d’acord amb l’empresa, ha aconseguit que s’ofereixi de nou aquesta connexió, que facilitarà que els i les joves puguin tornar a casa en transport públic.

A partir del dilluns 21 de setembre la línia d’autobús L52 s’ampliarà i oferirà un servei d’anada i tornada en la franja horària que coincideix amb la sortida de l’alumnat de l’institut. L’Ajuntament i l’empresa Sagalés han arribat a aquest acord després que el consistori hagi sol·licitat repetidament que es cobrís aquesta franja per donar servei als i les joves del municipi. Així, sortirà un vehicle de l’estació de Rodalies de Granollers a les 13.58 h, i tornarà des de Santa Agnès a les 14.28 h.

Aquest bus donarà resposta a les necessitats de l’institut, i suposa una normalització del servei afegint dues franges d’alta ocupació. Aquesta setmana es va recuperar la línia L52 sis mesos després que l’autobús deixés de circular, com a mesura per prevenir els contagis de la covid-19. El consistori roquerol havia demanat que la línia tornés a circular atès la inquietud dels veïns i la voluntat que es millorés el transport públic.

El regidor de Mobilitat, Daniel Valls, ha afirmat que “l’objectiu de l’Ajuntament és no tan sols recuperar el servei, sinó oferir-ne un que garanteixi tant el destí de l’hospital, com la freqüència d’autobusos cada mitja hora. El més important és garantir als usuaris viatjar amb les mesures sanitàries mínimes de distanciament social”.

 

 

Vídeos

VOTV - La L52 recupera el servei en horari de sortida de l'institut