A les 12 h es farà l’ofrena floral al monòlit situat davant de l’Ajuntament, que es podrà seguir en directe per les xarxes socials.

">

La Diada es commemorarà mantenint totes les mesures de seguretat

Última revisió 09-09-2020 17:27
09/09/2020

A les 12 h es farà l’ofrena floral al monòlit situat davant de l’Ajuntament, que es podrà seguir en directe per les xarxes socials.

Aquest divendres 11 de setembre la Roca del Vallès commemorarà la Diada Nacional de Catalunya. Com cada any es farà una ofrena floral al monòlit que hi ha davant de Can Sol, tot i que l’acte no es podrà celebrar com edicions anteriors. Les persones que vulguin assistir-hi s’hauran de situar a la plaça de Can Torrents, on s’indicarà la distància necessària entre persones. A més cal que tothom porti mascareta.

L’Ajuntament ha decidit emetre aquest acte en directe per les xarxes socials, per tal que el màxim de persones el puguin seguir sense haver de desplaçar-se fins al centre de la Roca. De fet les múltiples limitacions de l’aforament i les distàncies que caldrà prendre, fan que seguir l’acte per internet esdevingui l’opció més adequada. S'emetrà en directe per Facebook i, posteriorment, es penjarà el vídeo als altres perfils del consistori.

L’acte serà a les 12 h, on els representants del consistori i la societat civil faran una ofrena floral. Enguany no hi haurà ballada de sardanes ni cap altre esdeveniment cultural més. Malgrat les limitacions l’Ajuntament no ha volgut renunciar a commemorar la Diada de tots els catalans i catalanes. En aquest sentit, l’alcalde del municipi, Albert Gil, ha afirmat que “tot i que aquest any està essent molt complicat, cal mostrar més que mai la unitat i el compromís amb els drets i llibertats de tots i totes”.

Per qualsevol dubte al respecte, si us plau contacteu amb el departament d’Alcaldia al telèfon 938422023.