Obrirà tres dies a la setmana i s’hauran de seguir les mesures de prevenció necessàries com portar guants i mascareta i mantenir la distància social

">

La deixalleria de la Roca del Vallès reobrirà el 5 de maig

Última revisió 29-04-2020 18:23
29/04/2020

Obrirà tres dies a la setmana i s’hauran de seguir les mesures de prevenció necessàries com portar guants i mascareta i mantenir la distància social

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha informat que reobrirà les deixalleries a partir de dilluns 4 de maig. En el cas de la Roca del Vallès l’equipament s’obrirà al públic el dimarts 5 de maig, ja que totes les deixalleries de la comarca obriran tres dies a la setmana en dies alterns com a mesura de seguretat. Així, la de la Roca del Vallès obrirà els dimarts, dijous i dissabtes de 08.30 a 14 h. El diumenge estarà tancada.

La prestació d’aquest servei es farà amb la implantació d’estrictes mesures de prevenció per evitar la propagació dels virus i protegir tant el personal que hi treballa en aquestes instal·lacions com els usuaris i les usuàries que en fan ús. Es podrà limitar l’aforament i es controlarà l’accés dels usuaris o transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho han de fer individualment seguint les indicacions de l’operari de la deixalleria, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars. El usuaris hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal i dipositar els residus al lloc corresponent. No s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar, així com si no hi ha suficient capacitat de recepció. També s’han de seguir les mesures de seguretat establertes: es recomana l’ús de mascaretes i guants, i respectar i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb altres persones i en general totes les mesures preventives indicades.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Bacardit, ha explicat que “recuperem un servei de qualitat que permet que els veïns i veïnes separin correctament els residus i mantinguem un municipi net i ordenat. Tot i això cal tenir molt de compte i no abaixar la guàrdia, feu cas de les mesures de seguretat i no us poseu en risc ni tampoc als treballadors del servei”.