Es reprèn el servei de préstec i de prescripció bibliogràfica a l’espera de la fase 2, on es podrà tornar a oferir la reserva de terminals per connectar-se a internet i fer proves ACTIC.

">

La Biblioteca de la Roca del Vallès reobre les portes però amb cita prèvia!

Última revisió 04-06-2020 16:06
04/06/2020

Es reprèn el servei de préstec i de prescripció bibliogràfica a l’espera de la fase 2, on es podrà tornar a oferir la reserva de terminals per connectar-se a internet i fer proves ACTIC.

Després de realitzar els canvis organitzatius necessaris per complir amb els decrets d’estat d’alarma i de desconfinament, la Biblioteca de la Roca del Vallès reobre des d’avui les seves portes. Ho farà amb dos canvis importants: el primer, serà del tot necessari demanar cita prèvia per anar-hi i accedir als seus serveis; i la segona, hi ha un nou horari d’atenció que és els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h, i els dimarts i els dijous de 15 a 18 h.

Així, en la fase 1 de desconfinament els serveis que ofereix la Biblioteca són el préstec de llibres, revistes i dvd, que es poden tornar a través de la bústia de l’entrada de l’edifici les 24 hores del dia, i la prescripció bibliogràfica. Per demanar cita prèvia i accedir a aquests serveis s’ha de trucar al telèfon 938 424 461 o escrivint un missatge de WhatsApp al número 674 64 03 08 al correu electrònic b.roca@laroca.cat

Fins a la fase 2 no es podrà accedir al catàleg local, ni fer reserva de terminals d’internet i reserves per a proves ACTIC. S’informarà adequadament de quan aquests serveis estiguin operatius de nou. L’equip de la Biblioteca reobre les portes amb molta il·lusió i oferir el millor servei possible, malgrat les dificultats i mesures per evitar rebrots.

D’aquesta manera, us recordem que quan es vagi a l’equipament caldrà guardar les distàncies de seguretat, portar mascareta, rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada, i que no està permès l’ús dels lavabos.