Les persones que necessitin posar-se en contacte amb els serveis socials ho poden fer de 9 a 15 h al telèfon 93 860 07 06

">

Els serveis socials municipals ofereixen atenció telefònica

Última revisió 16-03-2020 13:03
16/03/2020

Les persones que necessitin posar-se en contacte amb els serveis socials ho poden fer de 9 a 15 h al telèfon 93 860 07 06

Per tal d’evitar el trànsit de persones i així contribuir a evitar la propagació del coronavirus, els serveis socials municipals atendran les consultes només via telefònica. Els veïns i veïnes que necessiteu contactar amb els serveis socials ho podeu fer al telèfon 93 860 07 06 en horari de 9 a 15 h. Remarquem que només s'atendrà telefònicament i es valorà la urgència de la consulta.

Tots els professionals faran teletreball, on realitzaran seguiment telefònic prioritàriament de:
o   Persones grans soles
o   Famílies amb infants amb risc social
o   Persones que ja tenien concertada entrevista per avançar aquelles gestions que es puguin fer.
o   Seguiment del correu electrònic
o   Posar al dia els registres pendents
o   Fer un seguiment proactiu de les persones en que sou professionals de referència
o   Coordinació amb altres agents de la xarxa d’atenció social.
o   Seguiment de l’atenció a les persones del SAD

L’Ajuntament ha decidit tancar les portes de les dependències municipals a partir d’avui, tot i això se seguirà treballant i atenent les necessitats de la ciutadania, però s’haurà de fer via telefònica o telemàtica. La mesura s’allargarà fins el 30 de març com a mínim.

En aquest apartat web trobareu tota la informació actualitzada sobre el coronavirus, com prevenir-lo i totes les mesures preventives que ha pres l’ajuntament i les altres administracions públiques.

El Consell Comarcal t