La formació és una oportunitat per aquests negocis per aprofundir en la comunicació per internet en un moment on aquesta n’és la protagonista

">

El SLO ofereix un curs de gestió de les xarxes socials per a pimes i comerços

Última revisió 15-04-2020 19:33
15/04/2020

La formació és una oportunitat per aquests negocis per aprofundir en la comunicació per internet en un moment on aquesta n’és la protagonista

El Servei Local d’Ocupació de la Roca del Vallès ofereix el 20, 22 i 24 d’abril un curs gratuït i en línia sobre gestió de les xarxes socials per a comerços i petita i mitjana empresa. Les sessions seran en directe de 15 a 17 h, i són un recurs molt útil per aquests negocis precisament en aquest moment on les persones no poden sortir de casa i el consum d’informació i serveis per internet ha augmentat notablement.

Per formalitzar les inscripcions les persones interessades s’hauran d’adreçar al Servei Local d’Ocupació mitjançant el telèfon al 93 842 44 61 (ext. 3) o per correu electrònic: empresa@laroca.cat.

El SLO havia programat durant aquesta primavera la primera edició dels cursos de formació gratuïta, una programació que combinarà l’apartat teòric i el pràctic i que està encaminada a millorar les aptituds, coneixements i recursos dels veïns i veïnes per tal que els sigui més fàcil trobar feina o progressar en el seu itinerari professional. Només es va poder celebrar un parell de cursos, que van ser de carretoner i manipulació d’aliments, i la resta van caure pel decret d’estat d’alarma. Aquesta darrera proposta de formació sobre xarxes socials es pot realitzar perquè és per internet, i l’Ajuntament anima al teixit empresarial i emprenedor del municipi a que s’hi apunti.