Mentre durin les mesures de confinament aquests serveis municipals descomptaran l’import corresponent als veïns i veïnes

">

El CEM, l'escola de música i les escoles bressol municipals no cobraran les quotes

Última revisió 25-03-2020 17:36
25/03/2020

Mentre durin les mesures de confinament aquests serveis municipals descomptaran l’import corresponent als veïns i veïnes

Les escoles bressol municipals Les Orenetes i La Torreta no cobraran a les famílies les quotes proporcionals dels dies que no es presti servei, amb motiu de l’emergència sanitària. Tampoc ho farà l’escola de música i tampoc el Centre Esportiu Municipal (CEM) a les persones usuàries de les instal·lacions. A partir del mes que ve ja no es passaran les quotes corresponents.

L’Alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha explicat que “fins que no tornem a la normalitat queden suspeses aquestes quotes, atenent que els veïns i veïnes no poden accedir als seus serveis i també que venen setmanes complicades. El govern prendrà les mesures necessàries per garantir el benestar del conjunt de la població.

Classes per internet

Malgrat el confinament l’activitat del CEM no s’ha aturat cap dia, ja que des del perfil d’Instagram els monitoris i monitores ofereixen classes en directe de diferents activitats físiques, per mantenir els roquerols i roqueroles actius. Després els vídeos queden recollits al canal de Youtube, obert a que els usuaris i usuàries hi enviïn també les seves sessions d’esport a casa.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “agraïm moltíssim la implicació dels monitors i monitores i el seu compromís amb el veïnat i la salut pública. Gràcies a la seva iniciativa podem gaudir cada dia d’un confinament saludable”.