Els veïns i veïnes que es trobin a l’atur ja poden presentar la seva sol·licitud per optar a una d’aquestes places. El tràmit es pot fer aquí

">

Convocats 12 plans d'ocupació per treballar a l'Ajuntament els propers mesos

Última revisió 27-06-2020 11:12
16/06/2020

Els veïns i veïnes que es trobin a l’atur ja poden presentar la seva sol·licitud per optar a una d’aquestes places. El tràmit es pot fer aquí

Amb l’objectiu de pal·liar la situació d’atur creixent que ha causat la crisis de la COVID-19, i donar oportunitats laborals a veïns i veïnes a l’atur i millorar les seves competències professionals per tenir més possibilitats de trobar una feina en el mercat ordinari, l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha obert una nova convocatòria de plans d’ocupació. Són 12 places, tres més que l’any passat, i tenen una durada d’11 mesos. S’obriran concursos per optar als següents llocs de feina:

  • 4 places per tasques d’auxiliar administratiu/va
  • 1 plaça d’auxiliar d’equipament municipal
  • 1 plaça d’operari/a de la Brigada municipal
  • 1 plaça d’operari/a de jardineria
  • 1 plaça d’operari/a de neteja
  • 2 places d’agents cívics/ques
  • 1 plaça de tècnic/a auxiliar de medi ambient
  • 1 plaça de zelador/a d’obres

Podeu consultar totes les característiques dels llocs de treball aquí

Com presentar les sol·licituds?

Les persones interessades en participar en la convocatòria podran fer-ho fins el 15 de juliol telemàticament a través d’aquest enllaç o bé presencialment emplenant la instància específica que podran trobar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament i presentant-la al Registre General. L'Ajuntament està treballant per poder ampliar el termini i facilitar que tot el veïnat interessat s'hi pugui presentar.

Amb la sol·licitud s’hi haurà d’adjuntar un currículum i una declaració responsable on l'aspirant manifesta que les dades que consten en el currículum adjunt i a la pròpia sol·licitud són verídiques. A més s’haurà de presentar el document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO) del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat.

Foment de l’ocupació per pal·liar la crisi

El regidor d’Inserció Laboral, Daniel Valls, ha explicat que “els plans d’ocupació ens permeten combatre els nivells d’atur i donar oportunitats al veïnat que les necessita. Enguany ampliem el nombre de places, i destinarem els recursos que tinguem a l’abast a fomentar l’ocupació, la millor política social per contribuir a minimitzar els efectes de la crisi sanitària”.

 

Vídeos

VOTV - La Roca contractarà 12 persones a través de plans d'ocupació (18 juny 2020)