L’aforament estarà limitat a les persones abonades al CEM i als veïns i veïnes del municipi, i s’haurà de reservar prèviament per poder-hi accedir.

">

Comença la temporada de bany a les piscines d'estiu!

Última revisió 26-06-2020 17:41
26/06/2020

L’aforament estarà limitat a les persones abonades al CEM i als veïns i veïnes del municipi, i s’haurà de reservar prèviament per poder-hi accedir.

Les piscines d’estiu de la Roca del Vallès ja estan a punt per acollir els milers d’usuaris i usuàries que cada temporada s’hi acosten per passar la calor i gaudir de les instal·lacions municipals. Aquest any, però, hi haurà diversos aspectes a tenir en compte, en concret mesures de seguretat que s’hauran de complir per poder-hi accedir.

En primer lloc, la piscina de la Roca i la de Santa Agnès només seran per als veïns i veïnes empadronades al municipi. Per poder comprar una entrada caldrà ser abonat/da al CEM o bé presentar el DNI o el certificat d’empadronament. D’aquesta manera s’intentaran evitar aglomeracions i es controlarà millor l’accés. En segon lloc, i relacionat amb això, per accedir a les piscines, s’haurà de reservar una franja horària prèviament. Aquesta reserva es pot fer fins 48 h abans d’anar-hi, i es pot fer a través del nou web del CEM

L’aforament en cada franja tindrà una capacitat de 150 persones i s’exigirà que els usuaris respectin els 2’5 m2 per persona. Entre les dues franges hi haurà una aturada d'una hora per desinfectar zones comunes.

Quan obriran les piscines?

La piscina de la Roca obrirà les portes el dissabte 27 de juny, i la de Santa Agnès de Malanyanes el dilluns 29 de juny.

Quin serà el seu horari?

Piscina de la Roca: de 9 a 14 h i de 15 a 20 h

Piscina de Santa Agnès: de 10 a 15 h i de 16 a 21 h

Quin és el preu?

El preu entrada per franja serà de 3,5€ per persona

 

 

Vídeos

VOTV - S'inicia la temporada de bany a la Roca (1 juliol 2020)