El divendres 5 de juny es recollirà aliment per a nadons al mercat setmanal de la Roca.

">

Col·labora amb la recollida d'aliments solidària en favor del Xiprer

Última revisió 03-06-2020 09:46
03/06/2020

El divendres 5 de juny es recollirà aliment per a nadons al mercat setmanal de la Roca.

L’Ajuntament anima als veïns i veïnes del municipi a que mostrin la seva solidaritat i col·laborin amb la recollida d’aliments que organitza l’associació Roca-Vol. Serà el proper divendres 5 de juny, quan diverses persones voluntàries s’instal·laran al mercat setmanal de la Roca per recollir aliments en favor de la Fundació El Xiprer, qui els repartirà a les persones més necessitades. Des de l’entitat s’ha especificat que el que més fa falta és aliment per a nadons (llet, farinetes, potets de fruita i verdura...). De totes maneres si es fa donació d’altres aliments també es recolliran.

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinos, ha fet una crida a la participació i ha explicat que “la Roca del Vallès és un municipi solidari i sempre que hi ha ocasió el veïnat ho demostra. La crisi de la COVID-19 ha afectat a moltes famílies i tant les administracions com les entitats socials donarem tot el suport que puguem a les persones vulnerables”.

El voluntariat s’instal·larà a la cantonada de la Rambla Mestre Torrents amb el carrer Espronceda. Es demana que es mantinguin les distàncies de seguretat i que es faci servir mascareta.