No et perdis l'actuació en directe de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música!

Última revisió 14-05-2020 13:59
14/05/2020

El proper dijous 14 de maig s’emetrà per Instagram un tema composat amb tota la música que l’alumnat ha fet arribar per internet a la direcció del centre

La cultura sempre s’acaba obrint pas malgrat el confinament. L’Escola Municipal de Música ha estimulat la resiliència de l’alumnat i ha tingut una iniciativa molt especial que veurà la llum el proper dijous 14 de maig a les 19 h per Instagram Live. Es tracta d’un tema composat pel conjunt de l’alumnat de l’escola, qui ha enviat la seva música per internet seguint unes directrius proposades pel centre.

El tema que descobrirem en directe té dues parts, els docents de l’Escola van enviar els compassos i l’estructura amb una proposta de ritme, i animaven a l’alumnat a gravar-se amb el que tinguessin a mà (el mòbil, per exemple), tocant el seu instrument seguint el ritme. Amb totes les melodies enviades, una cinquantena, l’escola ha fet un tema que descobrirem properament.

Així, des de l’Ajuntament uns animem a connectar-vos al perfil de l’Escola Municipal de Música (https://www.instagram.com/artsenviularoca/) i gaudir d’aquesta fantàstica iniciativa de dinamització cultural durant el confinament!

No et perdis l'Instagram Live de l'EMM!
No et perdis l'Instagram Live de l'EMM!