Vols descobrir o recordar com era la Roca antigament?

Última revisió 19-11-2019 14:19
19/11/2019

El grup d’opinió Céllecs ha preparat una trobada amb els veïns i veïnes on es projectaran fotografies antigues del municipi

La Roca del Vallès té un passat que, com tots els pobles, ens trasllada a unes tradicions, uns orígens i unes maneres de fer sensiblement diferents a les actuals. Per tal de recuperar la memòria històrica del municipi, el Grup d’Opinió Céllecs ha convocat pel proper divendres 22 de novembre una xerrada en la que es farà participar els veïns i veïnes. 

L’acte girarà al voltant del passat del municipi, i per fer-ho es projectaran diverses fotografies antigues de La Roca, que s’aniran comentant amb els assistents. La trobada tindrà lloc a les 20 h al Centre Cultural i anirà a càrrec de Santi Blasco, membre del grup d’opinió Céllecs.

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez, ha explicat que «és molt important saber qui som i d’on venim, i gràcies al treball de l’entitat preservem i atresorem aquesta memòria. Animo a tots els roquerols i roqueroles a venir a aquesta trobada, que sens dubte serà molt especial».

A més, els veïns i veïnes que vagin a l’acte podran visitar un mostra de cartells i programes antics de la Festa Major de Sant Sadurní i de la Festa Major de la Roca, des del 1939 fins el 1986. Es podrà veure fins el 5 de desembre al vestíbul del Centre Cultural i a la Biblioteca.
 

Cartell de la xerrada del grup d'opinió Céllecs
Cartell de la xerrada del grup d'opinió Céllecs