Una bona gestió de les emocions és clau per encarar el futur laboral

Última revisió 27-05-2020 19:48
27/05/2020

El Servei Local d’Ocupació organitza un curs en línia de gestió emocional els propers 8, 10 i 12 de juny.

El programa de cursos de formació que ofereix el Servei Local d’Ocupació de la Roca del Vallès, a més de recursos pràctics per millorar el currículum de les persones a l’atur o bé eines per a la gestió empresarial eficaç, també té un espai per l’autoconeixement i la reflexió. En concret els propers 8, 10 i 12 de juny es durà a terme el curs de Gestió Emocional, que serà de 15 a 17 hores i per internet.

A càrrec de la consultora Rosa Oliveras, el curs explorarà les tècniques d’autoconeixement i les pautes per reduir l’estrès negatiu per aconseguir una tranquil·litat emocional, necessària per afrontar processos tan importants com el de recerca de feina. Es treballaran processos mentals i emocionals que poden provocar la desmotivació o la poca pro activitat, fomentant que les persones guanyin en autoestima i tinguin més fortalesa i determinació.

Les places són limitades, pel que es recomana que es facin l’abans possible. Per fer-ho cal trucar al Servei Local d’Ocupació al telèfon al 93 842 44 61 (ext. 3) o escriure un correu electrònic a slo@laroca.cat.

Es farà en línia la segona setmana de juny
Es farà en línia la segona setmana de juny