Es recorda que la línia L51 continua operativa però amb l’horari d’estiu, i que és obligatori portar mascareta.

">

Seguiu les mesures de seguretat quan agafeu el transport públic

Última revisió 12-05-2020 13:27
12/05/2020

Es recorda que la línia L51 continua operativa però amb l’horari d’estiu, i que és obligatori portar mascareta.

L’Ajuntament vol fer arribar a la ciutadania les mesures de seguretat que s’han d’adoptar quan s’agafi el transport públic, en un moment on poc a poc s’intensifica la mobilitat i més persones tornen a desplaçar-se per motius laborals. Així, cal recordar que en el cas de la Roca del Vallès, la línia d’autobús L51 continua circulant però amb l’horari que es fa durant l’estiu. En canvi, la línia L52 no circula. En cada fase de desconfinament s’adaptaran els serveis i s’informarà dels canvis en les rutes i horaris que hi pugui haver.

El que no canviarà fins a nou avís són les mesures de prevenció del contagi. Actualment és obligatori l’ús de mascareta per viatjar en transport públic, i de fet en estacions intercanviadores i en diversos combois hi haurà o bé personal que repartirà mascaretes o bé dispensadors on els usuaris i usuàries en podran agafar. A més, els vehicles només podran portar la meitat del seu aforament i les persones hauran de viatjar separades. Als autobusos, s’ha d’entrar i sortir per la porta del darrere del vehicle, i els conductors no vendran cap bitllet.

Al web de l’Autoritat del Transport Metropolità hi ha totes les mesures que cal tenir en compte per viatjar amb transport públic, les podeu consultar aquí

Documents adjunts