La Policia Local i els Bombers rescaten un ciclista accidentat a una zona boscosa del municipi

Última revisió 30-12-2020 17:12
30/12/2020

Els agents van contactar amb l’esportista per Whatsapp i han arribat cap a ell gràcies al servei de geolocalització.

L’Ajuntament vol reconèixer i agrair una nova fantàstica actuació de la Policia Local, qui ha pogut rescatar a un ciclista que ha patit un accident en una zona boscosa i de difícil accés. Els agents han rebut un avís del 112 informant sobre el succés, i demanant col·laboració amb els Bombers per trobar l’esportista.

La Policia Local ha pogut contactar amb el ciclista per telèfon, el qual a través del servei d’ubicació de WhatsApp han pogut identificar la ubicació del ferit, dirigir-s’hi a través del bosc i finalment acabar localitzant a la persona. Un cop trobada, se l’ha atès fins a l’arribada de la unitat de rescat (GRAE) i d’una doctora de Bombers, que han accedit al lloc despenjant-se des d’un helicòpter.

Els serveis mèdics han realitzat l’assistència sanitària necessària per a poder traslladar-lo fora de la zona boscosa i acompanyar-lo fins la ubicació més propera on podia accedir l’ambulància, per ser traslladat finalment a l’Hospital General de Granollers. El regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, ha afirmat: “Desitgem que es recuperi aviat i felicitem l’actuació dels nostres agents, que han demostrat novament una gran professionalitat, eficiència i voluntat de servei”.

 

La Policia Local ha trobat l'accidentat gràcies al Whatsapp
La Policia Local ha trobat l'accidentat gràcies al Whatsapp