Es renoven les pistes de petanca municipals tot esperant el desconfinament

Última revisió 21-05-2020 18:29
21/05/2020

S’han substituït les fustes que delimiten el terreny de joc i s’ha netejat de vegetació

L’Ajuntament ha enllestit els treballs de renovació de les tres pistes municipals de petanca del municipi: les de la Torreta (ubicades a la zona del camp de futbol), les d’Espronceda (al parc del Passeig Fluvial de la Roca) i les de la Roca (que són al costat del camp de futbol). En concret s’han substituït totes les fustes que delimiten el terreny de joc, que es trobaven força malmeses pel pas del temps. Com que fa setmanes que estan tancades també ha calgut realitzar tasques de neteja de vegetació, i ja s’han deixat llestes per la pràctica esportiva.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “són millores que donen un plus qualitatiu important a les nostres pistes. Amb aquesta renovació seguim apostant l’Esport per a Tothom, en aquests cas donant un millor servei a una modalitat esportiva que practica majoritàriament gent gran i a qui també animem a continuar practicant activitat física”.

Les pistes de petanca seran probablement de les primeres instal·lacions municipals que podran obrir en les primeres fases de desconfinament, atès que són espais oberts i es pot jugar a petanca respectant les mesures de distanciament social marcades per Salut. Quan es pugui reprendre l’activitat s’adequaran aquestes instal·lacions per poder gaudir de l’esport amb les màximes garanties sanitàries.